Перейти до вмісту

Правила проведення Олімпіади

Пропонуємо ознайомитися з Правилами проведення Олімпіади:

  1. Реєстрація на Олімпіаду є обов’язковою. Для реєстрації на Олімпіаду необхідно заповнити Гугл-форму Завершення реєстрації: 21 січня 2024 року.
  2. Дата проведення І туру Олімпіади – 24 січня 2024 року. Час початку – 12:00. Час закінчення – 17:00.
  3. О 12:00 24 січня 2024 року завдання Олімпіади стануть доступні для зареєстрованих учасників. Для доступу до завдань потрібно буде авторизуватися на платформі. Новим користувачам логін і пароль, що необхідні для цього, надійдуть на пошту напередодні Олімпіади. Увага! Перевірте папку СПАМ, лист з логіном та паролем може потрапити туди. В такому разі ОБОВ’ЯЗКОВО позначте на листі, що це НЕ СПАМ.
  4. Протягом першої години роботи над завданнями (12:00-13:00) Ви можете поставити питання по умовам завдань за допомогою Zoom (Meeting ID 898 668 0182, Passcode 0)
  5. Всі учасники матимуть час до 17:00 для розв’язування завдань та завантаження розв’язків. Після 17:00 доступ до курсу буде закрито.
  6. Усі розв’язки повинні бути збережені у форматі pdf. Розв’язок кожної задачі має міститися в окремому файлі. Назва файлу має містити ПРІЗВИЩЕ, ІМ’Я, ФАКУЛЬТЕТ та НОМЕР ЗАДАЧІ. Приклад назви файлу розв’язку: “ПЕТРЕНКО ПЕТРО ФМФ 1.pdf”. Максимальний розмір файлу – 10 Мб. На початку розв’язання кожної задачі також вказати прізвище, ім’я та факультет. Розв’язки, оформлені неналежним чином, можуть бути не розглянуті організаційним комітетом.
  7. Щоб завершити виконання завдань Олімпіади, необхідно до закінчення терміну натиснути кнопку “Завершити спробу”, яка з’явиться в останньому завданні, а потім, переконавшись, що всі файли з розв’язками завантажено, натиснути кнопку “Відправити все та завершити”.
  8. До того моменту, коли Ви натиснете “Відправити все та завершити”, Ви можете повернутись до будь-якого завдання Олімпіади.
  9. О 17:00 всі спроби будуть завершенні автоматично і збережені лише ті файли, що були завантажені до цього часу. Після завершення Олімпіади, завантаження розв’язків неможливе.
  10. У випадку виникнення ускладнень в роботі платформи Sikorsky розв’язки завдань у відповідному вигляді (див. п.5) можна надіслати на електронну адресу math.olymp.kpi@gmail.com. Розв’язки, що надіслані на цю електронну адресу, будуть розглядатися ВИКЛЮЧНО у випадку збоїв у роботі платформи Sikorsky та ВИКЛЮЧНО надіслані до 17:00.
  11. Остаточні результати Олімпіади будуть опубліковані на сайті кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей.